Prijzen

Voor iedereen is er een op maat gemaakt plan, met een prijs die daar bij past. Staat jouw plan hier niet bij? Bel, app of mail me dan maak ik een plan voor jou op maat.

Ondanks corona kunnen we wel online beginnen en aan de slag. 

Online voedingsadvies - € 20 per maand

We starten met een intake (online of telefonisch) van 15 minuten. Op basis van de intake schrijf ik een persoonlijk advies en ontvang je een dagmenu waarmee je zelf aan de slag kan. Vervolgens krijg je maandelijks weer een gesprek van 15 minuten. Tijdens dit gesprek behandelen we waar je tegenaan loopt, wat je nog meer wil aanpakken/verbeteren. Dit is een abonnement van drie maanden, daarna per maand opzegbaar. 

Compleet nieuwe start - € 35 per maand

Jouw nieuwe begin. Wil je echt een nieuwe start op alle gebieden? Gezonde voeding, bewegen en leven. Heb je een stok achter de deur nodig? Dan is dit abonnement wat voor jou. We beginnen met een Meten is Weten consult (€ 75). Op deze manier kunnen we tussentijds ook je resultaten beoordelen en kijken waar we nog meer winst kunnen behalen. Dit doen we tijdens een maandelijkse meting van 30 min. Je krijgt leuke recepten en mag me dagelijks appen en mailen met vragen. Ik ben er voor jou, we boeken samen de resultaten die jij belangrijk vindt. Dit is een abonnement van drie maanden, daarna per maand opzegbaar. 

Meten is weten appel meetlint

Meten is weten - Eenmalig € 75

Meten is weten. Uitgebreide intake met vitaliteitscheck van alle belangrijke waarden. Deze afspraak duurt ongeveer 90 min. Je ontvangt hierna een uitgewerkt verslag met hoe je er nu voor staat en een advies hoe je het beste kan beginnen je doelen te realiseren.

Voedingsadvies - Eenmalig € 60

Wil je geen meting en direct zelf aan de slag? Dat kan. Met een intake van ongeveer 60 min. kijken we wat bij je past en wat je doelen zijn. Hierna stel ik een advies voor je op en kan je zelf aan de slag.

Huisbezoek

Vind je het prettig om in je eigen omgeving af te spreken, dan is dit zeker mogelijk.
Kom dan graag bij jou aan huis. Ik hanteer hiervoor dezelfde prijzen als een bezoek bij mij + 0,19 euro per km (Buiten Ruinen)

Vitaliteitscheck

Tijdens de vitaliteitscheck kijken we naar de waardes en doelen die belangrijk voor jou zijn. Het is belangrijk dat je je leefstijl aanpast, naar een leefstijl die bij jou past. Wat je in het dagelijks leven kunt volhouden, waar je energie van krijgt. Waar je je van binnen en buiten goed bij voelt.

De vitaliteitscheck bestaat onder andere uit de volgende punten: